Lan i soukis :)

Nu blir de lan igen i soukis :D hoppas de kommer roligt folk fast de blev ganska hastigt. Men nu ska jag och Joel snart upp till "Emmastugan" och fixa borden osv :) Måste även in och handla i dag blir inge mkt får handla mer i mon när studiebidraget kommer :) Då blir de en Monster platta. De hära blev nog mitt livs kortaste inlägg så vitt ag kommer på. Men de kommer kanske mer senare om jag kommer ihåg. :) Isse över Isse ut

Snart helg :)

SÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Ska fan sova ut denna helg hoppas jag iaf :P Ne men hur som helst i gpr besällde jag och johan lite kläder från junkyard :) Jag beställde ett par jeanse av märket WAX. Ja va ska man göra i dag då? nå iaf fara till Affe och fixa avgasystemet i epan för den låter förjävligt högt :( Sen blire säkert frippes hoppas de kommer nå vettiga personer dit som man kan snacka med :) Fy fan va skönt de var och sova i alla fall denna natten ;) hade inte sovit på 32 timmar när jag gick och sova :D och nu sov jag 14 timmar. Tack Fanny för tipset ;D Ne om man skulle gå ner och göra mat :S hungrig som ett svin och inga pengar har jag på kortet heller :(  Ne nu ska jag fan lyfta på röven och pallra mej ner och göra mat :) Så hörs vi i nästa nummer. Isse över Isse ut!

Trött

Fan va jobbigt att helgen är över nu :'( Jag ät trött som fan och vill bara somna in och inte vakna på 1000år så trött är jag. Men de har iaf vart en bra helg den kan jag inte klaga på. Men nu när jag vart hemma en helg vecka vet jag med all säkerthet att en vecka här hemma går 1000ggr snabbare än i skåne. Men fan nu blev jag tom på fantasi att skriva. vet inte vad jag ska skriva. :( Har iaf somnat kl 07,00 i morse och vaknat 15,00. For till ötå, eller jag kom inte till ötå innan bensinen tog slut. :) Fan jag har kört :P Tankade på måndag fulltank och förr kunde jag köra öven 1 vecka med samma tank och de fanns ännu kvar mkt när jag brukade tanka. Nu räkte de inte ens en hel vecka :D fatta gasglad jag vart när jag kommit hem. Jag tror jag har kört på alla gator i ötå :) alltså i byn då även tubovaara inräknat till de då. Hur som helst så i dag när jag skulle hem från ötå vid 22,30 något börja jag tävla med en bil. OCH smart fan som jag är glömde jag ju bort att polisen var ute :/ Dom stog på stationen och de låter bra som fan in dit. Och kan med säkra källor medela att epan låter inte lite. Men dom verkade inte komma ut. Dom kanske har blivit van. ;) Eller jag for typ hem direkt efter att de hände för trodde dom skulle typ springa ner till bilen och köra efter mej. Men nu ska jag kolla runt lite på datan sen ska jag sova lite innan jag ska upp kl 07,00 och fara och jobba. :) Hare bra så hörs vi i nästa nummer ;) Isse över Isse ut.

Sweet ötå :)

Jadu vad ska man säga ;) I dag har jag och johan haft skitmkt att göra. :P Vi har åkt runt lite här och dära, vart på frippes snackat med en massa personer och kastat tejpbollar och sudd ;) vet att de kanske låter tråkigt. Men när man har lite och göra så blir även de roligt :D. Vi tejpade en liten boll och sen tog vi ett sudd och kastade det. Vårat mål var att lyckas hålla allt i luften samtidigt och fånga de samtidigt. Eller tjep bollen kom till när vi skulle tejpa fast Tanja i en stol på frippes :D. Lyckades dock ite så bra med de när man bara hade maskeringstejp. Men hur som helst de har vart en jävligt rolig dag. Förutom att epan inte startade så den fick sova i ötå i natt på konsum parkeringen. :( Senare vid 21 tiden for vi till Johan och kollade film "She's the man" En väldigt sevärd komedi faktiskt :). Och sen snackade vi lite gran och kollade på kläder från "Junkyard" som vi ska beställa nästa vecka. Jeans, zipphoods, t-shirt osv :D. Och stackars Johan som var tvungen att köra hem mej för de var nämligen inte måtligt dimmigt och -2 grader visade mätaren och han har sommardäck. Men de var knappt halt alls. Och de SNÖADE dock bara just lite så man såg snö flingorna i bland. Men nu är jag hemma och är ganska trött har lite små funderingar på att gå och sova :) Och de ska jag nog oxå göra på ett lite tag. Men nu ska jag kolla runt lite på internet osv osv. Isse över Isse ut.

HEMMA :D

ÄNTLIGEN! Fan jag har längtat till denna dag och nu är jag hemma och mår fint som faaaaaaaaan :D. Hur som helst så har jag även gjort av med en massa pengar. :( Köpt Ny huvtröja, jacka, underkläder, strumpor, parfym (Hypnose lancome), saker till epan för 700:- och sen spelat paintball och kört go-cart med go-carten bjöd brorsan på :). Men nu är jag hemma och är väldigt trött upp kl 07,00 och fara till affe. Nu har man fått vila i 2 och en halv vecka nu äre dax att göra nytta efter sej. :) Vi får höras senare Isse över Isse ut.

I natt jag drömmde något som jag aldrig drömmt förut.

Jag alltså natten mot tisdag alltså ;). Jag drömmde att jag skulle köpa mej korv med bröd i en helt vanlig korvkiosk. Trodde jag iaf :P De visade sej att de var Robert Gustavsson som som jobbade dära och han var helt ärligt hjärndöd. Man kunde inte bara betsälla maten sådära. Nä man var tvungen och säga att man skulle ha de till en viss person som jag nu inte kommer ihåg namnet på mer. Men iaf så kunde man bara beställa om man sa att man skulle beställa till han. Det visste ju så klart inte jag om. Utan istället började jag svära och skrika att jag skulla ha min jävla korv med bröd så jag kunde fara vidare. Hur som helst efter att bra tag fick jag min mat när en annan kom och beställde mat så sa jag samma som han sa fast jag sa att den dära personen skulle ha 1 korv med bröd istället. Efter att jag käkat korven var jag helt plötsligt på en andra sidan "dalen" Jag de kan man typ kalla de. Dalen var djup som tusan säkert ett par hundra meter men bara 10-20 meter bred. Var en hängbro över och på ena sidan vare den dära korvkiosken och på andra sidan vare bara skog. Helt plötsligt kommer Robert dära med en "häcksax" om ni nu vet vad de är och klipper av armen på mej. Jag sätter tillbaka armen och frågar vrf han gjorde så. Han svarade inte så jag klippte av hans arm. Senare kom hela min släkt dit och beställde mat. Såg bara att hela min släkt stog vid den dära förbannade korvkiosken och ja dom fattade att man skulle beställa till en viss person. Hallå? är jag den enda som inte visste om de eller? Tydligen verkar de inte mkt bättre. När alla hade käkat klart skulle vi tillbaka till bilarna som stog på E10:an ja juste glömmde säga att de var någonstans lägs E10:an på andra sidan älven. När vi skulle gå till bilarna vare ännu en till hängbro att passera. Alla gick dära utom min fasters man. Ne han skulle kolla hur snabbt motorbåten gick. Men när jag tittar ner igen för att kolla hur de går för han så äre is. Inge flytande vatten mer utan nu var de kristall klar is. Jag börjar skratta och säger testa båten nu. Och mycket riktigt så startar han den och kör fram på isen. Jag trodde inte mina ögon. FORT gick de oxå. Har aldrig sett en båt gå så fort i hela mitt liv. Och han kör ju ännnu på IS. Hur som helst när han lekt klart far vi alla norrut på E10:an och jag vaknade. Fatta jag Skrattade när jag vaknade ;). Vet inte var jag inte bloggade de lite tidigare. Har ju som inte så mkt annat för mej hära. Kom på min sjuka drömm nyss så var tvungen att blogga om den ;). Hare bra så kanske de kommer flera sjuka drömmar. Isse över Isse ut

:O!

Vad är som händer? 17 st som vart och läst min blogg i går. Före vare under 10 st :O Kul att se attg folk vill läsa :). Men vad han man gjort i dag då? eller ja de behöver jag ju inte ta upp egentligen :P Alla ni som läser vet ju vad jag har gjort i dag :P. Exakt samma som alla andra dagar :/. Men de känns skönt att veta att de bara är 6 dagar så åker man hem :D. Och då får man äntligen träffa vännerna igen :). Men en sak kan ja ju säga, och de är att man kommer uppskatta lilla Övertorneå när man kommer hem. Visst jag är i skåne men fan de händer mer hemma än hära. ;) de är ju bra på ett sätt då vet man ju att de är mer liv i norrbottens små byar än vad de är i skånes små byar :). Jag hoppas att de är mkt snö när jag kommer hem :D för jag är SJUKT sugen på att fara ut och leka med 740:in :P. Ja jag vet jag är en "lek nisse" och de har hållt på ta mitt liv men vad gör de? :P Inga risker inget äventyr :D Som sagt lev i dag i morgon kan de vara försent ;). Ne men hoija man saknar ötå och alla underbara människor. ;) Hära fattar man ju inte vad dom säger till en. Tur att man gör de hemma iaf :P Men nu är jag tom på fantasi att skriva för tillfället :P Kommer mer när jag kommer på nytt. Tills dess säger jag Isse över Isse ut. :)

10 dagar kvar.

Nu äre bara 10 dagar kvar sen kommer jag hem :D. Ja vad har man gjort i dag då? ja de vet nog alla som läser :P Men jag märker att de har blivit mindre folk som läser :( Jag vet att jag är lat på blogga men de beror på att jag aldrig kommer ihåg att göra de. Men hur som helst så verkar de som att jag inte är den personen som sitter inne dag in och ut :( de gör mej TOKIG. Men nu ska vi väl snart och hämta Hampus från scaouterna eller hur de nu stavas :P Så jag ska väl även pallra mej ut och sätta igång bastun :) Men vi får ta och höras mina få blogg läsare. Roger över Roger ut. //IssE

RSS 2.0